loading
Johan Willem Frisolaan 64, 1412 AJ Naarden
Ma-Vrij 08:00 - 17:00
Johan Willem Frisolaan 64, 1412 AJ Naarden
Ma-Vrij 08:00 - 17:00
Onze producten en diensten
Professioneel en vakkundig

Bij elk project gaan we elke keer weer een stap verder. De waarde die we onze klanten bieden, komt voort uit ons niveau van vaardigheid en prestaties, evenals onze kennis en professionaliteit. In elk project steken we weer dezelfde hoeveelheid energie in.

Bel ons
035 203 1924
Werkdagen van 08:00 - 17.00
Onze producten en diensten

Het installeren van elektrische installaties dient altijd te gebeuren door gekwalificeerd bedrijf.

Aanleggen van een datanetwerk behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden. Het is niet even het aansluiten van een paar kabeltjes. Bij het aanleggen van een datanetwerk kijken wij heel erg naar wat is er in de toekomst nog extra nodig.

Een groepenkast vervangen, ook wel een meterkast genoemd, is meestal noodzakelijk bij een nieuwe uitbreiding van de bestaande elektrische installatie.

Voor de veiligheid van u en uw eigendommen kunnen we uw woning of kantooromgeving voorzien van de gewenste beveiligingsmaatregelen.

Camera beveiliging staat daarom centraal bij Infra Installatietechniek. Doormiddel van camera`s beschermt u niet alleen uzelf maar ook uw eigendommen of andere personen.

Door middel van slimme automatisering kunnen we uw woning of werkomgeving voorzien van de intelligentie die u een comfortabele en zorgeloze woon en werkomgeving biedt.

Met onze visie op (computer-data-glasvezel)netwerken is KNX onze ideale partner op gebied van integratie van alles wat men kan bedenken en toepassen op gebied van gebouw en woonhuis automatisering

Wij weten alles over de aanleg van glasvezel en glasvezel netwerken. Wij weten door bijscholing alles van de nieuwste ontwikkelingen op de markt. Ook hebben wij de nieuwste technieken en materialen in huis om een glasvezel netwerk voor u aan te leggen

Voor alle vragen op gebied van elektrotechniek kunt u vertrouwen op de consultants van ons bedrijf. Onze consultants zijn dankzij hun jarenlange praktische ervaring en kennis experts en geven graag antwoord op al uw vragen zowel technisch inhoudelijk alsof met betrekking tot het functioneren van uw installatie.

Wanneer de eigen woning zich 24 uur per dag zelf reguleert dan vormt dit de basis voor een prettig en efficiënt leefklimaat. Frisse lucht en de optimale luchtvochtigheid – net dat wat u kunt verwachten van een Loxone Smart Home.

De aanschaf van zonnepanelen is een duurzame investering in je huis en goed voor het milieu. Deze investering verdient zich snel terug en je bespaart direct op je energiekosten.

Waarom kiezen voor Infra Elektrotechniek?
Onze medewerkers zijn:
  • Ervaren en voldoen aan de juiste certificeringen
  • Klantgericht, denken graag met u mee, en houden zich aan de gemaakte afspraken
  • Zorgvuldig geselecteerd en kunnen in iedere samenstelling als team opereren
  • Taak gericht en gaan pas weg als alles volgens afspraak is geïnstalleerd
  • Verantwoordelijk voor het opleveren van een nette omgeving