loading
Johan Willem Frisolaan 64, 1412 AJ Naarden
Ma-Vrij 08:00 - 17:00
Johan Willem Frisolaan 64, 1412 AJ Naarden
Ma-Vrij 08:00 - 17:00
Optimale klimaatregeling
    Wanneer de eigen woning zich 24 uur op 24 bekommert om de ideale klimaatregeling, dan vormt dit de basis voor iets wonderbaarlijks. En natuurlijk ook voor heel gelukkige bewoners, zij hoeven immers niet meer na te denken over de temperatuur en alle handelingen worden uit hun handen genomen. Frisse lucht en de optimale luchtvochtigheid – net dat wat u verwacht van een Loxone Smart Home.

    50.000 handelingen minder, meer tijd voor het leven Een Loxone Smart Home neemt elk jaar duizenden taken en denkprocessen uit handen. Het zorgt dankzij een intelligente regeling van de verwarming volledig automatisch voor een comfortabele warmte en aangename koelte binnen de eigen vier muren, zonder dat u constant aan de thermostaat hoeft te prutsen. Uw woning denkt met u mee en zet de zonwering en ventilatie intelligent in om uw ruimtes op de meest energie-efficiënte manier op temperatuur te brengen.

    Comfortabele temperatuur in elke ruimte

    Slaapkamer: 18°, woonkamer: 21,5° en badkamer: 23°

    In een Loxone Smart Home geniet u op elk moment van de dag van de perfecte comforttemperatuur in elke ruimte. Dit zonder dat u er zelf iets voor moet doen.